Iasomie parfumata -10+5 gratis-1m inaltime

Stoc epuizat
Iasomia parfumată este un arbust care nu ar trebui să lipsească din grădina ta..Parfumul lor este deosebit de atrăgătore este unul dintre arbustii care nu trebuie sa-ti lipseasca din gradina ta .Parfumul florilor de iasomie alunga stresul si deprimarea, relaxeaza si are efecte benefice asupra intregului sistem nervos, inlaturand anxietatea, depresia, oboseala psihica si spaimele. Stimuleaza creativitatea, exprimarea artistica, sporeste intuitia, are efect euforic, naste incredere si iubire.
Arbustul de iasomie este foarte putin pretentios in ceea ce priveste tipul de sol. Suporta bine un sol sarac, uscat, iubeste lumina, dar tolereaza si umbra partialaCreste repede, este viguroasa si poate fi modelata prin taieri!!!Imaginativa un gard viu cu flori parfumate numai din iasomie!!!!

Iti doresti sa te relaxezi seara in gradina si sa admiri florile? Cum ar fi insa ca acestea sa emane si un parfum imbatator in jur? Planteaza in gradina ta pentru pentru a te bucura de frumusetea acestora seara, dupa lasarea intunericului.

Culoare: roz,alb,galben

Inaltime: 1m

15,00 RON
Please select variants first